„Повеќе од должност“ - изложба по повод Меѓународниот ден на сеќавањето на Холокаустот
Foto

„Повеќе од должност“ - изложба по повод Меѓународниот ден на сеќавањето на Холокаустот

Гостин: Нора Малиќи

0 Коментари

Остави коментари