Повеќе од 50 проценти од младината е неписмена, а дел од бруцошите на факултетите не ја знаат целата азбука
Foto

Повеќе од 50 проценти од младината е неписмена, а дел од бруцошите на факултетите не ја знаат целата азбука

0 Коментари

Остави коментари