Потпишување договори за проекти за развој
Foto

Потпишување договори за проекти за развој

Во Владата на Република Северна Македонија денеска ќе се потпишат договори за проекти во општините финансирани од Програмата за рамномерен регионален развој на Министерството за локална самоуправа.

Договорите ќе ги потпишат министерот за локална самоуправа Горан Милевски, директорот на Бирото за регионален развој, Рамиз Реџепи и градоначалници на општините чии проекти се одобрени, а се однесуваат на развој на селата и на подрачјата со специфични развојни потреби.

0 Коментари

Остави коментари