Потекло на криминалниот имот, но, дали и ретроактивно?
Foto

Потекло на криминалниот имот, но, дали и ретроактивно?

Премиерот Заев со последна надеж во Брисел. Со Северна Македонија нема прекројувања на балканските граници. Дали НАТО-членка може и тоа да и се случи? Историјата не е критериум. Дали е тоа доволно да се отстрани ветото од Бугарија? Зошто и досега не е замрзнато богатството на алчните од власта? Потекло на криминалниот имот, но, дали и ретроактивно? Македонски парадокси. Новата мафија ја обновува бегалската траса и преку Балканот?

Трилинг со нова понуда од информации и соговорници.

0 Коментари

Остави коментари