Поројните дождови во Стајковци потсетија на поплавите од пред 4 години
Foto

Поројните дождови во Стајковци потсетија на поплавите од пред 4 години

Денешниот силен дожд постети на големите поплави од пред 4 години кога Скопје беше погодено од големо невреме проследено со обилни врнежи од дожд и силен ветер кое предизвика поплави.

0 Коментари

Остави коментари