Поповски: Уставниот закон е гаранција дека нема да бидеме изиграни од Грција за името
Foto

Поповски: Уставниот закон е гаранција дека нема да бидеме изиграни од Грција за името

Амнестијата ќе ја суспендира надеждта за правна држава. Кој и зошто мотивираше насилство и упад во Собранието? Тензии од последните бугарски националисти. Добронамерните за односот на Софија кон Македонија.

0 Коментари

Остави коментари