Под мотото „Прво филм“ завршува петтото издание на филмскиот фестивал „Киненова“
Foto

Под мотото „Прво филм“ завршува петтото издание на филмскиот фестивал „Киненова“

Со селекција на филмови кои беа прикажани во 11 програмски целини, под мотото „Прво филм“, денеска официјално завршува петтото издание на меѓународниот фестивал „Киненова“.

Фестивалот нуди целомесечен избор од досега прикажаните филмови на „Киненова“ токму на телевизија 24.

Огнен Јанески направи интервју со програмскиот селектор на „Киненова“, Игор Анѓелков за најзначајните случувања и награди.

 

0 Коментари

Остави коментари