Под чии налог се купила и инсталирала опремата за незаконско прислушување?
Foto

Под чии налог се купила и инсталирала опремата за незаконско прислушување?

Големото уво во срцето на правдата. Обвинителите во 2013та година добија нова зграда, но во пакет со ситем за прислушување. Последниот снимен разговор на обвинителите е од пред неколку дена. Два хард-диска кријат илјадници разговори направени во изминатите две години. И судиите мета на прислушувањето. До каде метастазирало? Под чии налог се купила и инсталирала опремата за незаконско прислушување? Во чии раце завршувале снимките? Дали може да се компромитираат и контаминираат судските процеси?

0 Коментари

Остави коментари