Почна првата фаза од пописот за иселеници, дипломати, затвореници и и бездомници, а ВМРО-ДПМНЕ собира потписи против
Foto

Почна првата фаза од пописот за иселеници, дипломати, затвореници и и бездомници, а ВМРО-ДПМНЕ собира потписи против

0 Коментари

Остави коментари