Почина новинарот Тодор Пендаров
Foto

Почина новинарот Тодор Пендаров

Денеска почина долгогодишниот новинар Тодор Пендаров.

Пендаров беше политички аналитичар кој во својата кариера беше и дописник за Радио Скопје, а работеше и како советник за односи со јавност во Собранието на Република Македонија.

Зад себе остави долгогодишна новинарска кариера, редовно присуствувајќи на ТВ-дебатите, анализирајќи ги политичките случувања.

0 Коментари

Остави коментари