По вчерашната „драма“ во Собранието, се разниша ли коалицијата меѓу СДСМ и ДУИ?
Foto

По вчерашната „драма“ во Собранието, се разниша ли коалицијата меѓу СДСМ и ДУИ?

0 Коментари

Остави коментари