По петти пат доделена наградата „Стубренд“
Foto

По петти пат доделена наградата „Стубренд“

По петтипат, според точно утврдени критериуми, студентите ги наградија најдобрите компании во Македонија. 

Со наградата „Стубренд“ во изминатите години се сертифицираа 36 македонски брендови.

И Телевизија 24 меѓу нив – и годинава се закити со наградата, додека за најдобар телекомуникациски оператор беше повторно прогласен „Телекабел“, најдобра банка за студентите е „Шпаркасе банка“, а омилено радио и понатаму е Антена 5.

0 Коментари

Остави коментари