Плевнелиев за ТВ 24: Очекувам ветото во јуни да остане

Очекувам ветото во јуни да остане, јас да бев на местото на Румен Еадев ќе прифатев, промена на македонскиот устав на крај на преговорите, но со гаранции дека тоа ќе се случи екс шефот на бугарската држава Росен Плевнелиев за ТВ 24.