ПЕТ МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ ДОБИВКИ ЗА ДВЕ НЕДЕЛИ 
Foto

ПЕТ МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ ДОБИВКИ ЗА ДВЕ НЕДЕЛИ 

Преминот од август во септември беше период кој го крена нивото на добивки од игрите на Видеолотарија Касинос Австрија, во преден план нашите МИЛИОНЕР и СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ. Во последната недела од стариот и во првата од новиот месец добивме дури пет нови МИЛИОНЕРИ, кои се израдуваа на збирна добивка од, речиси, 7,5 милиони денари.

Епицентарот на среќата, очигледно, била Струга, затоа што два од петте МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивки се паднаа токму таму. Последниот, од саботата, на 4 септември изнесува 1.634.439 денари, а првиот, добиен на 26 август има вредност од 1.574.955 денари.

Највредниот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ е првиот во овој период од две недели, изнесува 1.700.471 денар и се падна во Штип, на 22 август. На 28 август, пак, се јави нов МИЛИОНЕР и во Скопје, во населбата Влае, а сумата која го разубави неговиот живот изнесува 1.314.223 денари. Меѓу градовите со добитници се вмеша и Прилеп, со МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ освоен во последните часови од месец август, во објектот на Евротип, а неговата вредност е 1.237.145 денари.

Ако на ова го додадеме и десеттиот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, кој изнесуваше 9.011.853 денари, ќе се навратиме на заклучокот дека помина извонреден, многу плоден период со игрите на а Видеолотарија Касинос Австрија.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно

0 Коментари

Остави коментари