Пери за тв 24: Се надеваме дека тензиите во Америка ќе се смират
Foto

Пери за тв 24: Се надеваме дека тензиите во Америка ќе се смират

Зошто протестите за правда и мир преминаа во дивеење и кои ќе бидат политичките импликации во време на следните американски избори? Разговор со Валери Пери американски аналитичар и дел од советот за политичка демократизација.

0 Коментари

Остави коментари