Пендаровски: Софија нема излезено од политиката на Тодор Живков
Foto

Пендаровски: Софија нема излезено од политиката на Тодор Живков

Македонскиот претседател Стево Пендаровски гостин во новото издание на Трилинг. Во фокусот на јавност доминираат две теми македонско-бугарските односи по ветото од Софија на македонскиот пат кон ЕУ справувањето со Ковид 19 по воведувањето на кризна состојба.

0 Коментари

Остави коментари