Пендаровски: Очекувам уште поубедлива победа во вториот круг
Foto

Пендаровски: Очекувам уште поубедлива победа во вториот круг

Кандидатот за претседател на државата Стево Пендаровски очекува мирен изборен ден и, како што рече, уште поубедлива победа во вториот круг на претседателските избори. Се надева дека најголемиот дел од тие гласачи ќе го препознаат концептот за кој се залагал во изминатиот месец и дека ќе сакаат, како што рече, „да го поддржат концептот што значи одење напред.

0 Коментари

Остави коментари