Пендаровски на средба со раководството на МАСИТ
Foto

Пендаровски на средба со раководството на МАСИТ

Претседателот Стево Пендаровски денеска ќе има средба со раководството на Стопанската комора на информатички и комјутерски технологии МАСИТ, од каде ќе ги претстават состојбите и предизвиците на ИКТ индустријата во државава.

На работната средба се најавени обраќања на претседателот Пендаровски и на претседателката на Управниот одбор на МАСИТ Анета Антова Пешева.

Предвидена е и кратка презентација за МАСИТ и ИКТ индустријата од страна на Анита Никова, извршен директор на МАСИТ.

0 Коментари

Остави коментари