Пендаровски е разочаран од Јанева и бара сите споменати во „бомбите“ да се јават во обвинителство за „Рекет“
Foto

Пендаровски е разочаран од Јанева и бара сите споменати во „бомбите“ да се јават во обвинителство за „Рекет“

0 Коментари

Остави коментари