Патот за НАТО и ЕУ е отворен, опозицијата бара избори, власта ќе размисли, а Тодор Петров ќе собира потписи за референдум
Foto

Патот за НАТО и ЕУ е отворен, опозицијата бара избори, власта ќе размисли, а Тодор Петров ќе собира потписи за референдум

0 Коментари

Остави коментари