Патот од Скопје за Брисел, не оди преку Софија
Foto

Патот од Скопје за Брисел, не оди преку Софија

Подготвен е навивачкиот караван за Букурешт. Фанови кои ги сакаат спортот, навивањето и државата. Патот од Скопје за Брисел, не оди преку Софија. Внимателно и сталожено во преговорите со Бугарија. Мој град и моја држава како предизвик за идните генерации. Три во едно, фотограф, камерман и репортер.

0 Коментари

Остави коментари