Патот до успехот со Зијад Грачиќ
Foto

Патот до успехот со Зијад Грачиќ

Денеска ни гостува хрватскиот актер Зијад Грачиќ. За пропустот на академијата во Белград. Многу испишани страници за подготовка на улогите. За односот со неговите Босанци. За организацијата како слаба точка на земјите од бишата Југославија. Во патот до успехот  муабетиме со Зијад Грачиќ.

0 Коментари

Остави коментари