Патот до ЕУ не зависи од Софија, туку од Скопје
Foto

Патот до ЕУ не зависи од Софија, туку од Скопје

Во последното издание на Трилинг за оваа година интервју со академик Абдулменаф Беџети, оперскиот тенор Благој Нацоски, новинарот Сунаи Сабриоски.

Во Трилинг и децата од нашето маало Мите и Катерина Драгишевски, средношколците кои се појавија во документарецот „Образование надвор од мрежата“ на Види Вака, гости во последното издание за оваа година.

 

0 Коментари

Остави коментари