Патните трошоци на пратениците на дневен ред на ДКСК
Foto

Патните трошоци на пратениците на дневен ред на ДКСК

Анализа на патните патните трошоци на пратениците за периодот 2015-2019 година е на дневен ред денеска на 27. седница на Државната комисија за спречување корупција.

 

Втора точка на дневен ред на седницата е постапување по конкретни предмети.

0 Коментари

Остави коментари