Патничката од Милано нема корона вирус
Foto

Патничката од Милано нема корона вирус

Резултатите од тесетирањето на корона вирус кај патничката од Милано се негативни.

Министерството за здравство два часа порано од најавеното објави на својата веб страна дека се негативни резултатите на пациентката која вечерва беше тестирана на корона вирус.

Како што објавија вчера од Министерството,  патничка пристигнала завчера со попладневен лет од Милано во Скопје.

0 Коментари

Остави коментари