Паднаа првите оставки на роднините на функционерите, Бектеши и Николовски нема да го следат примерот на колегите
Foto

Паднаа првите оставки на роднините на функционерите, Бектеши и Николовски нема да го следат примерот на колегите

0 Коментари

Остави коментари