Отворено студио - 9.7.2020
Foto

Отворено студио - 9.7.2020

Предизборно интервју со Демократската партија на Албанците (ДПА)

Гостин: Фримзим Даути – потпретседател на ДПА

0 Коментари

Остави коментари