Отворено студио - 30.4.2020
Foto

Отворено студио - 30.4.2020

Гости: Доцент д-р Шабан Мемети, директор на ИЈЗ, Оливер Дерковски претседател на ДИК и Драги Ѓоргиев, претседател на македонскиот тим од Комисијата на историчари со Бугарија 

0 Коментари

Остави коментари