Отворено студио - 29.4.2020
Foto

Отворено студио - 29.4.2020

Гости: Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, Лилјана Затуроска од ВМРО-ДПМНЕ и градоначалникот на Центар Саша Богдановиќ

0 Коментари

Остави коментари