Отворено студио - 28.4.2020
Foto

Отворено студио - 28.4.2020

Гости: Министерот за внатрешни работи Наќе Чулев, градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски и адвокатот Звонко Давидовиќ.

0 Коментари

Остави коментари