Отворено студио - 08.06.2020
Foto

Отворено студио - 08.06.2020

гости: Ангел Димитров - Организација на работодавачи и сопственик на текстилна конфекција и Кристина Ампова - „Гласен текстилец“

0 Коментари

Остави коментари