Отварање на изложбата „100 години Требениште“
Foto

Отварање на изложбата „100 години Требениште“

Гости: Вера Крстиќ - Народен музеј во Белград

Крсто Чукалев - Националниот археолошки институт во Софија

Перо Арџанлиев - археолог, кустос од Археолошки музеј на Македонија

0 Коментари

Остави коментари