Османи: Меморандумот на Бугарија отстапува од принципите на Договорот за пријателство и добрососедство
Foto

Османи: Меморандумот на Бугарија отстапува од принципите на Договорот за пријателство и добрососедство

Договорот за пријателство и добрососедство направи пресврт во односите со Бугарија, а меморандумот кој го поднесоа отстапува од неговите принципи“, вели министерот за надворешни работи, Бујар Османи.

0 Коментари

Остави коментари