Ѓорчев: Бучковски е добро решение
Foto

Ѓорчев: Бучковски е добро решение

Песимизам кај екс амбасадорот во Софија Марјан Ѓорчев вели дека преговорите со Бугарија ќе траат со години и смета дека новиот преговарач може да помогне.

0 Коментари

Остави коментари