Оперативен план за самовработување
Foto

Оперативен план за самовработување

Рекордни 1,1 милијарда денари се издвоени за самовработување, прекфалификација и вработување кои се дел од оперативниот план на агенцијата за вработување. Сe oчекува да бидат вклучени најмалку 8500 лица.

0 Коментари

Остави коментари