Олимпиското сребро се слави утре на плоштад!
Foto

Олимпиското сребро се слави утре на плоштад!

Освојувачот на олимпискиот медал, теквондистот Дејан Георгиевски и неговиот тренер Борче Костовски и Дејан Костовски од Токио се враќаат утре попладне.

Големата прослава на историскиот успех по освојувањето на олимпиското сребро е закажано за 19.30 часот на плоштадот Македонија во Скопје.

0 Коментари

Остави коментари