Околу 16.000 граѓани добиле отказ за време на пандемијата
Foto

Околу 16.000 граѓани добиле отказ за време на пандемијата

Околу 16.000 граѓани добиле отказ бидејќи нивните работодавали биле сериозно погодени од пандемијата на коронавирусот и не можеле да им обезбедат редовни плати. Пресметките на бизнис заедницата се дека оваа бројка е тројно поголема и се движи околу 40 илјади лица.

0 Коментари

Остави коментари