Охрид СОС: Централната и локалната власт не направија ништо за зачувување на Охрид град на УНЕСКО
Foto

Охрид СОС: Централната и локалната власт не направија ништо за зачувување на Охрид град на УНЕСКО

0 Коментари

Остави коментари