Оди ли државата на прав пат или на удолница?
Foto

Оди ли државата на прав пат или на удолница?

Оди ли државата на прав пат или на удолница? Враќањето на приказната за една изборна единица ветува демократија, но дел од партиите и од власта и опозицијата не сакаат да слушнат за кршење на монополот. Датумот за преговори подалеку па поблиску, ќе го добиеме ли конечно во мај?

Во 24 анализа дебатираат жестоките политички противници кои политичката арена ќе ја сменат со студиото на Анализа, Стојанче Ангелов и Филип Петровски.

0 Коментари

Остави коментари