Oдбележани 10 години од формирањето на Mакедонско кредитно биро
Foto

Oдбележани 10 години од формирањето на Mакедонско кредитно биро

Македонското кредитно биро – институција надлежна за собирање податоци за фирмите и граѓаните за нивните долгови и кредибилност - одбележува десет години постоењето. Целта е преку извештаите од кредитното биро да се намали ризикот во бизнисот и да се донесе брза деловна одлука, на начин што и двете страни, однапред точно ќе знаат со кого соработуваат.

0 Коментари

Остави коментари