Од правдата побегна Груевски, ќе се спасат ли и организаторите и насилниците од „27 април“?
Foto

Од правдата побегна Груевски, ќе се спасат ли и организаторите и насилниците од „27 април“?

Новиот закон за амнестија, политички дил или искрено помирување? Како се менуваа ставовите на власта и опозицијата? Од правдата побегна Груевски, ќе се спасат ли и организаторите и насилниците од „27 април“? Додека мозокот на сите операции шета покрај Дунав, од двете страни на Вардар чекаат исход за нивната судбина. Дали понудата на Заев е спас и за Мицкоски, но и за Ахмети? Во 24 Отворено со пратениците Елизабета Канческа Милевска, Артан Груби, аналитичарот Александар Кржаловски, новинарот Љупчо Поповски.

0 Коментари

Остави коментари