Од МНР за тв 24: Досега нема пријавено повредени македонски туристи во пожарите во Турција
Foto

Од МНР за тв 24: Досега нема пријавено повредени македонски туристи во пожарите во Турција

До наши дипломатски консуларни преставништва во Турција досега не е пријавен ниту еден наш државјанин кој бил загрозен (повреден, или да побарал помош) заради пожарот. Нема државјани на Република Северна Македонија меѓу жртвите и погодените лица.

0 Коментари

Остави коментари