Обвинителот Јовески посочува на небулози во додатоците во СЈО
Foto

Обвинителот Јовески посочува на небулози во додатоците во СЈО

Тајноста на податоците за висината на бонусите делени во сјо се клучниот елемент кој фрла сомнеж на начинот на кој се исплаќале додатоци за доверливост, објаснува државниот обвинител Љубомир Јовевски. Според него, станува збор за јавни пари и нивното трошење никако не смее да биде класифицирано. Но исходот допрва треба да следува.

0 Коментари

Остави коментари