Обвинението за 27-ми април е прифатено во целост, Вељаноски е прв спикер кому ќе му се суди
Foto

Обвинението за 27-ми април е прифатено во целост, Вељаноски е прв спикер кому ќе му се суди

0 Коментари

Остави коментари