ОБСЕ/ОДИХР: Рано е за заклучоци
Foto

ОБСЕ/ОДИХР: Рано е за заклучоци

Набљудувачката мисија на ОБСЕ/ОДИХР ги следи локалните избори со тим од  165 набљудувачи, од кои 126 краткорочни, кои се распоредени низ државата.

Шефицата на мисијата на ОБСЕ/ОДИХР, Тана де Зулуета, во изјава за медиумите се осврна и на користењето на уредите за биометриска идентификација на отпечаток од прст, кои првпат се употребуваат при гласањето во Македонија.

 

 

11...ПРИЛОГ  СТОЛЕ

0 Коментари

Остави коментари