„Ну погоди“ - Концерт на Македонската филхармонија во Градскиот парк
Foto

„Ну погоди“ - Концерт на Македонската филхармонија во Градскиот парк

Македонската филхармонија и годинава ќе ја заврши концертната сезона со концерти под отворено небо. Вечерва во градскиот парк во Скопје, на концертот насловен: „Ну погоди“, филхармоничарите ќе ја изведат музиката од цртаните филмови на 60тите и 70тите години.

0 Коментари

Остави коментари