Ново задолжување на владата
Foto

Ново задолжување на владата

Зоран Зи Нина Ангеловска утре ќе ја задолжат Република Македонија и граѓаните за нови 53.6 милиони евра,  обвини опозицијата и вели дека ова е трето задолжување на Нина Ангеловска откако е министер во последните 45 дена.

0 Коментари

Остави коментари