Новата американска амбасадорка Кејт Брнс на средба со лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски
Foto

Новата американска амбасадорка Кејт Брнс на средба со лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски

Американската амбасадорка Кејт Брнс на средба со лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски потврдува за ТВ 24 висок партиски функционер. Според него, состанокот е протоколарен, за запознавање на новата амбасадорка на САД со лидерот на опозицијата и позициите на најголемата опозициска партија со актуелните политички состојби. Според неофицијалните информации – случајот „Рекет“, но и вчерашните тврдења на Мицкоски за него ќе бидат на агендата на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ.

0 Коментари

Остави коментари