Нова видеоснимка од инцидентот во Битола: Еден од присутните физички напаѓа полицаец?
Foto

Нова видеоснимка од инцидентот во Битола: Еден од присутните физички напаѓа полицаец?

Вечерва на социјалните мрежи објавена е нова видео снимка од инциденот во Битола кој предзвика бура реакции во јавноста. На снимката, според објавеното, се забележува како еден од полицајците  во еден момент изрипува по обид за удар, односно физички напад од страна на еден  од присутните, додека друг им се обраќа со зборовите „Мавајте“, додека полицајците стојат на улицата.

0 Коментари

Остави коментари