Нов протест на опозициската ВМРО-ДПМНЕ
Foto

Нов протест на опозициската ВМРО-ДПМНЕ

Поддршка на членството во ЕУ, за Македонија и за Гоце Делчев ова беа главните пораки од вечерашниот протест на опозициската ВМРО-ДПМНЕ.

Протестот започна од пред министерството за правда, а преку мостот „Гоце делчев“ продолжи до зградата на министерството за надворешни работи.

0 Коментари

Остави коментари